Barion Pixel
-5%

Zöld bársony – növény csomag

Legolcsóbb: Original price was: 14770 Ft.Current price is: 14031 Ft.

Hogy miért szeretjük a Zöld bársony növény csomagot? Mert ezek a növények a legsötétebb sarkokban is élvezik az életet. Így, ők akkor is feldobják a lakásodat, vagy az irodádat, ha az nem bővelkedik természetes fényben.

Kaspó a Zöld bársony csomaghoz (4db)

Egy növény csomagon belül csak egyféle szín választható a kaspókból, az alábbiak közül:

  • FEKETE
  • CITROMSÁRGA
  • FEHÉR
  • LILA
  • NARANCSSÁRGA
  • ZÖLD

A csomagban levő szobanövényekhez a megfelelő méretű kaspót szállítjuk.

Kedvencekhez adás

A Zöld bársony növény csomag tartalma:

Tarthatod őket nagyon sötét helyen is, de kedvelik a szórt fényű irodákat, termeket és szobákat is. A túlöntözés komoly károkat okozhat a növényben, ezért inkább minimálisra csökkentsd a locsolások számát.

Több árnyékot és hűvösebb hőmérsékletet fog elviselni, mint más fajták. A levegőben lévő szennyező anyagok közül a benzol mennyiségét csökkenti jelentősen. Nem szereti a nagyon száraz levegőt, ezért érdemes párásítani.

Közvetlen napfénynek nem szabad kitenni, ezért kivételes dísze a félárnyékos szobának. Kerüljük a túlöntözést, és mindig ügyeljünk rá, hogy két locsolás között tapinthatóan kiszáradjon a földje.

Sötét levelű fajtája kedveli a félárnyékos szobákat. Vízigényük a hőmérséklettől függően különböző; locsolás előtt a föld felszínét hagyjuk kiszáradni. Nem szereti a huzatos helyiségeket.

Extra tipp: 

Mindnyájuknak szüksége van nedvességre ahhoz, hogy folyamatosan frissek legyenek. Nagyon hálásak lesznek, ha pár naponta vízzel permetezed meg a leveleiket.

Kaspó

, , , , , ,

Kaspó a Zöld bársony csomaghoz (4db)

Kaspó színe

, , , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Bevásárlókosár
Scroll to Top