fbpx

Fizetési módok

Utánvétes vásárlás: megrendelésed ellenértékét átvételkor a Futárnak készpénzzel vagy bankkártyával tudod kifizetni.

Előre utalás: a rendelés elküldése után kiküldött visszaigazoló e-mailben megtalálod a pontos átutalandó összeget és a bankszámlaszámot. Kérlek, hogy 5 munkanapon belül utald át a vásárlás és a szállítás ellenértékét. Amennyiben az átutalási tranzakció nem valósul meg 5 munkanapon belül, úgy a megrendelés törlésre kerül.

Online bankkártyával: a Barion-, illetve a PayPal rendszerén keresztül valósulnak meg.

Szállítás

Általános teljesítési határidő: a megrendeléstől számított 3-5 munkanapon belül valósul meg.

A szállítási költség Magyarországon egységesen bruttó: 2.490,- HUF.

– A kisebb tételű budapesti-, és vidéki megrendelések kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi.

– A nagyobb tételű-, és méretű budapesti, vidéki megrendelések esetében a szállítást háztól-házig a saját autónkkal, személyesen végezzük, előre egyeztetett időpontban.

– Szállítás a Magyar Posta igénybevételével házhoz: ez a kiszállítási mód csak magánszemély vásárlók részére vonatkozik.

  1. Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db.
  2. Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db.
  3. Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db.

Plusz költség: 10.000,- HUF – logisztikai költség. FIGYELEM: a csomagok feldolgozási ideje jelentősen eltérhet a megszokottól! A csomagok épségéért ennél a szállítási módnál garanciát nem vállalunk! Amennyiben ezzel a lehetőséggel kívánsz élni, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot: on@officenoveny.hu

– Télen, a tartósan 0 °C alatti hőmérsékletű időszakokban, illetve nyáron, a tartósan  30 °C feletti hőmérsékletű időszakokban, késleltethetjük a csomagok kiküldését, nehogy a szállítás során tönkre menjenek a növények. Amennyiben az időjárás miatt jobbnak látjuk a késleltetést, mindenképpen felvesszük Veled a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon.

– Péntekenként, illetve közvetlenül a hosszabb ünnepi időszakok előtt nem adunk fel csomagot, hogy a növények még véletlenül se töltsék az időt a depóban.