Barion Pixel

Gyakori kérdések

Böngéssz gyakori kérdéseink között

Igen, kérheted a munkahelyedre a megrendelésed kiszállítását.

Minden magyarországi településre szállítunk.

A házhozszállítást a GLS futárszolgálat végzi. A Futárszolgálat egy e-mail üzenetben értesít a csomag átadását megelőző napon, a kiszállítás reggelén pedig, SMS-ben, mely tartalmazza a kiszállítási időintervallumot.

Nagyobb tételű-, és méretű megrendelések esetében a szállítást háztól-házig a saját autónkkal szállítjuk ki, előre egyeztetett időpontban. A megrendelés adott fázisairól e-mailben értesítünk Téged.

A kiszállítás várható ideje Budapesten 3-5 munkanap.

A minél gördülékenyebb kézbesítés érdekében javasoljuk, hogy add meg a telefonszámod, amelyen a futár el tud érni mielőtt érkezik vagy ha éppen nem talál meg az általad regisztrált kézbesítési címen.

 

Amennyiben az oldalunkra történő regisztrációdról vagy rendelésedről nem kaptál  visszaigazoló emailt, kérjük lépj velünk kapcsolatba a regisztrációkor vagy vásárláskor megadott e-mail címről.

 

Ha még nincs regisztrációd az oldalunkon, akkor első vásárlásodkor automatikusan létrehozunk számodra egy fiókot, amiről ezt követően minden információt megkapsz majd e-mailben.

 

Ennek általában a legjellemzőbb oka, hogy bejelentkezéskor elírtad az email címed vagy a jelszavad. Javasoljuk, nézd meg, hogy melyik e-mail címmel regisztráltál az oldalra. Ezt például megteheted úgy is, ha rákeresel az officenoveny szóra az egyes email fiókjaidban. Amennyiben a jelszavadra nem emlékszel, akkor lásd az alábbi pontot.

Ilyenkor kérj egy új jelszót, amelyet a bejelentkezés fórumon található “Új jelszó igénylése” linkre kattintva tehetsz meg. Ha ezt követően esetleg nem kapnád meg az új jelszó beállításához szükséges e-mailt, akkor kérlek lépj velünk kapcsolatba, igyekszünk segíteni.

A számlát a beregisztrált e-mail címedre kapod meg a megrendelés leadását követően.

 

Természetesen a személyes adatait – mint például a számlázási vagy szállítási címed – bármikor módosíthatod a profilodon.

 

Ha ilyen irányú igényed merülne fel, kérjük, lépj velünk kapcsolatba a rendelésed leadását követően minél hamarabb. Amennyiben rendelésedet már átadtuk a futárszolgálatnak, akkor sajnos már nincs lehetőség a rendelési cím módosítására.

Telefonon keresztül történő megrendelésre nincs lehetőség.

A kosárba összegyűjtheted a megvásárolni kívánt árukat. Kiválasztod a termékeket, majd megadod a megvásárolni kívánt darabszámokat. A kosár tartalmát a webáruházban jobbra fent folyamatosan nyomon követheted. A kosárból bármikor, bármelyik árucikk kivehető és/vagy a darabszáma módosítható. Az árucikk törlése az X gombra kattintással történik.

A kiszállítás munkanapokon 8:00-18:00 között történik és rendelési címként beállíthatod a munkahelyed címét.

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül, kivéve élő növény vásárlása esetén (rendelet 5c. pontja értelmében). A termékeket csak sértetlen állapotban tudjuk visszavenni, ha a termék csomagolása bontatlan maradt. A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre. A sértetlen termék visszaküldésének költsége Téged terhel, így az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni! A visszavétel feltétele a számla vagy annak másolatának megléte.

 

Amennyiben olyan terméket keresel, ami nem található meg webáruházunkban, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefononon.

Igen, az orchideákhoz minden esetben orchidea kaspót szállítunk ki, melynek színe megegyezik az általad kiválasztott kaspó színével.

A termékek részletes ismertetője mellett mindig az Általános Forgalmi Adóval növelt bruttó árakat tüntetjük fel.

A vásárlás során az általad megadott adatokat számítógépünkön tároljuk, harmadik személynek nem továbbítjuk. Az adataidat a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. azokat azonban sem reklámfelhasználás sem egyéb célra – a Te kifejezett hozzájárulásod nélkül – nem adjuk tovább.

  • Utánvétes vásárlás: megrendelésed ellenértékét átvételkor a Futárnak készpénzzel vagy bankkártyával tudod kifizetni.
  • Előre utalás: a rendelés elküldése után kiküldött visszaigazoló e-mailben megtalálod a pontos átutalandó összeget és a bankszámlaszámot. Kérlek, hogy 5 munkanapon belül utald át a vásárlás és a szállítás ellenértékét. Amennyiben az átutalási tranzakció nem valósul meg 5 munkanapon belül, úgy a megrendelés törlésre kerül.
  • a kiszállítás díja Magyarországon egységesen bruttó: 2.490,- HUF
  • a kiszállítási díj mértéke FÜGGETLEN a megrendelt növények darab számától, súlyától és méretétől!
  •  
  • A téli időszakban minden csomagba melegítő párnát teszünk. Télen, a tartósan 0 °C körüli hőmérsékletű időszakokban, illetve nyáron, a tartósan  30 °C feletti hőmérsékletű időszakokban, késleltethetjük a csomagok kiküldését, nehogy a szállítás során tönkremenjenek a növények. Amennyiben az időjárás miatt jobbnak látjuk a késleltetést, mindenképpen felvesszük Veled a kapcsolatot emailben vagy telefonon.
  • Hosszú használat után előfordulhat, hogy a SUSTEE nem reagál olyan gyorsan, mint kellene. Ennek oka lehet a talaj tapadása. Keverj össze semleges mosószert meleg vízzel, és helyezd bele a SUSTEE -t fejjel lefele, hagyd ázni körülbelül 1 órát. Tisztítás után hagyd megszáradni, és utána újra használható.

  • A nedvességet a növény gyökerei körül érzékeli a legjobban. Tehát a növényhez közel kell elhelyezni, 20 cm sugarú körön belűl.

  • Igen. Van egy előnyös talajnedvesség-tartomány, ezt „rendelkezésre álló vízkapacitásnak” nevezik, amely közös nevezőként működik minden növény nedvességtartalmában, megakadályozva a gyökérrothadást és a kiszáradást. A SUSTEE segít, hogy fenntartsd ezt a jótékony nedvességtartományt

  • A helyes vízmennyiség az edényben lévő térfogat ötödének vagy negyedének felel meg. Próbálj egyenletesen öntözni.

Amikor a SUSTEE tetején lévő kis ablak teljesen kifehéredett.

Az alábbiak egyike akadályozhatja a vízellátást:

Első használat
Nem adtál elég vizet. A SUSTEE első használatakor, kérjük, bőségesen öntözz a cserépbe való behelyezés után mindaddig, amíg a víz kicsöpög a cserép alján. Ezt követően azonban kerülni kell a felesleges vizet.

A SUSTEE rossz állapotban van
A SUSTEE alján lyuk található a nedvesség felszívására. Ha eltömődik régi talajjal, felesleges gyökérrésszel vagy rendkívül nagy viszkozitású szennyeződéssel, előfordulhat, hogy a SUSTEE már nem szívja fel a vizet. Ez javítható, ha meglazítod a talajt, mielőtt behelyezed a SUSTEE-t.

A víz túl gyorsan lefolyik ahhoz, hogy a SUSTEE felvegye
A SUSTEE alján egy lyuk található a nedvesség felszívására. A víz túl gyorsan folyhat le a rendkívül szemcsés földben, ezáltal nem változik a szín. Ez javítható, ha a növény öntözésekor tudatosan öntesz vizet a SUSTEE készülék aljára.

A színjelzés jobban működhet, ha a SUSTEE -t az edény talajába helyezed öntözés előtt, mivel a készülék úgy van kialakítva, hogy magja a vizet kapilláris hatás révén felszívja és színt vált. Egyfajta szivattyú – feltöltő hatás várható.

De lehet, hogy ideje kicserélni az utántöltőt, ha a SUSTEE -t több mint hat hónapig használtad.

Bevásárlókosár
Scroll to Top