fbpx

Spathiphyllum ‘Diamond’ variegated – Variegated Peace Lily

8 300 Ft

A Spathiphyllum ‘Diamond’ variegated a közönséges vitorlavirág tarka formája. Kezdőknek abszolút ajánlott, igazi nagy túlélő-, és könnyen gondozható növény. Különlegessége, hogy minden levelének színén és fonákján is fehér foltok vannak. Kiváló légtisztító növény, amely eltávolítja a méreganyagokat a levegőből, így tökéletesek hálószobákba, nappalikba és irodákba.

Itt megnézheted, milyen gyorsan regenerálódik egy vitorlavirág a locsolás után: https://www.youtube.com/watch?v=T8_MtWWJzVg

Magasság: 50 cm

Cserép átmérő: 14 cm

8 készleten

- +

Ajándékutalvány

Szeretnél egy tökéletes ajándékot barátaidnak? Itt megteheted. Vásárolj nekik ajándékutalványt!

Share:

Növényeid mellé szeretettel ajánljuk még:

A Spathiphyllum ‘Diamond’ variegated lenyűgöző és egyben nagyon könnyen kezelhető. Képes ellenállni az alacsonyabb fényviszonyoknak, és amikor szomjas lekonyuló leveleivel figyelmeztető jeleket ad. Ezenkívül híresen remek levegőtisztító.

A közepesen világos fényviszonyokat részesíti előnyben. Nem kedveli az erős közvetett, illetve közvetlen napfényt.

Páraigénye átlagos, meghálálja a párásítást, mely lehet közvetlen és közvetett.

Nyáron rendszeresen öntözd, kb. hetente egyszer. A pangó vizet nem szereti. Ugyanakkor télen kb. 2-3 hetente egyszer öntözd, miközben figyeled az igényeit. Csak akkor locsolj, amikor a talaj felső 3 cm-es része száraz. De valójában nagyon könnyű felismerni, hogy mikor szomjas, ugyanis levelei lekonyulnak.