fbpx
-12%

Plant in Black – növény csomag

Legolcsóbb: 20 574 Ft

Hogy miért szeretjük a Plant in Black növény csomag-ot? Mert ezek a növények sötét színű lombozatukkal nem csak vagány eleganciát, de kellemesen misztikus hangulatot is árasztanak. Szeretnek megbújni a félárnyékos helyeken, nem igazán feltűnősködnek. A titokzatos csapat az Asparagus-t csak figyelemelterelésre alkalmazza. A növényeket a klasszikus fekete „ruhával”, vagyis fekete kaspóval is kérheted.

 

Kaspó a Plant in Black növény csomaghoz (5 db)

Egy növény csomagon belül csak egyféle szín választható a kaspókból, az alábbiak közül:

  • FEKETE

A csomagban levő szobanövényekhez a megfelelő méretű kaspót szállítjuk.

- +
Share:

Növényeid mellé szeretettel ajánljuk még:

A Plant in Black növény csomag tartalma:

Az alokázia jó választás a kevésbé világos lakásokba. Árnyékos vagy félárnyékos, egész évben 20 fok feletti, télen ennél valamivel alacsonyabb, de 17 foknál nem hidegebb környezetet kedveli. Az alokázia eredeti élőhelyéből adódóan párás környezetben érzi igazán jól magát.  

Nagyon izgalmas külsejű. Levélzetén kívül, sárga, hosszú száron nyíló virágai tündökölnek. Levelei egészen sötét, zöld árnyalatúak, szélük hullámos, a levél fonákja sötétlila színű. Egész évben félárnyékos vagy világos környezet, napközben legalább 20, éjjel minimum 16 fokos hőmérséklet ideális számára.

Ideális beltéri növény gyermekes családok és háziállatot tartók számára, mert NEM mérgező. Nagyszerű levegőtisztító is egyben.

Gondozása és tartása egyszerű, kezdő kertészek számára is ideális dísznövény. Keressünk számára kellemesen meleg és világostűző naptól, huzattól mentes helyetPáratartalom igénye közepes, ezért ha párásítunk, azt meghálálja.

Csipke páfrány néven is ismert. Bár páfránynak hívják, valójában a liliom család tagja. Gyorsan növekszik és könnyen ápolható, metszés nélkül elérheti a 2,5 méteres magasságot.

Extra tipp: 

Mindnyájuknak szüksége van nedvességre ahhoz, hogy folyamatosan frissek legyenek. Nagyon hálásak lesznek, ha pár naponta vízzel permetezed meg a leveleiket.

Kaspó

,

Kaspó a Plant in Black növény csomaghoz (5 db)

Kaspó színe

Fekete

Vásárlóink visszajelzései

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Plant in Black – növény csomag”