fbpx
-5%

Lesz ez még úgy is – növény csomag

13 367 Ft

Hogy miért szeretjük a Lesz ez még úgy is növény csomag-ot? Mert amikor ezt az üdítő színvilágú növény csomagot kitaláltuk, az játszódott le a szemünk előtt, ahogy felkelsz reggel, megiszod a bögréből az ízletes, forró kávédat, a növény permetezővel megitatod a kis kávé cserjédet, és a többi növényedet is, azután jókedvűen útra kelsz a termelői piacra, vagy ahova csak kedved tartja, a menő vászontáskával a zsebedben.

Elfogyott

Share:

A Lesz ez még úgy is növény csomag tartalma:

Minden növényimádó elsődleges felszerelése. A növények gondozása során létfontosságú, hiszen a növények nem csak a gyökereikkel, hanem leveleiken keresztül is hasznosítják a vizet. A finom sugár biztosítja, hogy a víz a permetezés során arányosan eloszoljon, ráadásul a leveleket sem bántja a túl erős víznyomás.

Elhelyezéséhez keressünk világos, de nem tűző napos helyet, nyáron akár a szabadba is kivihetjük, egy nem tűző napos, védett erkélyre. A téli időszakban keressünk számára világos, 13 foknál magasabb hőmérsékletű helyiséget, ennél hidegebb helyen, ledobja leveleit. Az öntözés során törekedjünk arra, hogy földjét tartsuk nyirkosan, és ne hagyjuk, hogy teljesen kiszáradjon. A választható bögre vidám, színes belsejű kerámia bögre, 3 dl-es űrtartalmú. A nyomtatott felület kb.: 20 cm x 8.50 cm. A bögréket nem szabad mosogatógépben elmosni, így megőrizve a minta és a termék hosszú ideig tartó eredeti minőségét.

Magyar grafikus által kizárólag az Officenövény számára tervezett egyedi mintájú Jungle Jane vászontáska: hosszú füles, extra vastag alapanyagból készült, környezetbarát. Megkönnyíti a bevásárlást, teherbírása kb. 15-20 kg. Anyaga 100% pamut. Maximum 30 °C-on mosógépben mosható. Figyelj Te is a környezetedre, vidd magaddal ezt az igazán egyedi vászontáskát, és használd műanyag szatyor helyett.

Extra tipp: 

A kávé cserjének szüksége van nedvességre ahhoz, hogy folyamatosan friss legyen. Nagyon hálás lesz, ha pár naponta vízzel permetezed meg a leveleit.

Vásárlóink visszajelzései

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lesz ez még úgy is – növény csomag”