fbpx

Kávécserje – Coffea arabica – egyedi mintás bögrével

7 990 Ft

A kávécserje (latin neve: Coffea arabica) a szubtrópusi területeken őshonos növény, amelyet szobanövényként is tarthatunk.

Dobd fel a kávécserjét egy menő bögre kaspóval, máris készen van a tökéletes ajándék!

Itt megnézheted, hogyan néz ki a kávécserje a bögrében: https://www.youtube.com/watch?v=GAadGXW_lSE

- +

Ajándékutalvány

Szeretnél egy tökéletes ajándékot barátaidnak? Itt megteheted. Vásárolj nekik ajándékutalványt!

Share:

A kávécserje (latin neve: Coffea arabica) a szubtrópusi területeken őshonos növény, amelyet szobanövényként is tarthatunk.

Megfelelő gondozás, és körülmények mellett, akár még kellemes illatú, fehér virágokat is hozat május-június tájékán, ha a növény életkora legalább 3 év.

Elhelyezéséhez keressünk világos, de nem tűző napos helyet, nyáron akár a szabadba is kivihetjük, egy nem tűző napos, védett erkélyre. 

A téli időszakban keressünk számára világos, 13 foknál magasabb hőmérsékletű helyiséget, ennél hidegebb helyen, ledobja leveleit.

Az öntözés során törekedjünk arra, hogy földjét tartsuk nyirkosan, és ne hagyjuk, hogy teljesen kiszáradjon.

Aktív időszakában, meghálálja a rendszeres tápoldatozást.

A hirtelen változásoktól, legyen szó huzatról, vagy hőmérsékletről, óvakodni kell, mert rosszul viseli a növény. Ha szükségessé válik az átültetése, azt február-március környékére időzítsük.

A választható bögre vidám, színes belsejű kerámia bögre, 3 dl-es űrtartalmú. A nyomtatott felület kb.: 20 cm x 8.50 cm. A bögréket nem szabad mosogatógépben elmosni, így megőrizve a minta és a termék hosszú ideig tartó eredeti minőségét.

 

Bögre

Bögre anya, Bögre apa, Bögre Coffee, Bögre feleségemnek, Bögre férjemnek, Bögre go green, Bögre irány a balcsi, Bögre Unikornis, Bögre virágos unikornis, ChimmyKari bögre, Decemberi szülinap csaj bögre, Decemberi szülinapi pasi bögre, Deer bögre, Fashionfox bögre, Frida bögre, Golf bögre, Herbie Bögre, Kari bögre, Marilyn bögre, Mr.rabbit bögre, Ms.dog bögre, Neverforget bögre, Tattoeddeer bögre, Télapó bögre, Überjó munkaerő bögre, Vegan Babe bögre, Vegan veggies bögre

Méret