Barion Pixel

Monstera Thai Constellation 3.

35000 Ft

Monstera Thai Constellation változatossága stabil, ami megkülönbözteti a tarka Monstera Deliciosa Albotól. Ez azt jelenti, hogy mindig megőrzi ezt a gyönyörű változatosságot, és a levél nem válik teljesen zölddé.

Cserép átmérő: 11 cm

Magasság: 30 cm

Elfogyott

Kedvencekhez adás

Monstera Thai Constellation esetében ügyelj arra, hogy olyan ablak közelében helyezd el, ahol minden nap legalább hat-nyolc órányi erős, közvetett fényt kap, hogy boldog és egészséges legyen.

Szereti a sok vizet, de nem annyira, hogy a gyökere pangó vízben legyen. A kiszáradást sem bírja annyira, ezért meg kell találni a megfelelő egyensúlyt. Várd meg, amíg a talaj felső fele megszárad, mielőtt ismét meglocsolnád.

A közepes és magas páratartalmú életkörülményeket részesíti előnyben, a 60% – 80% közötti a legjobb. Minél magasabb a páratartalom a levegőben, annál valószínűbb, hogy gyors növekedést fogsz tapasztalni.

Havonta egyszer kaphat szobanövény tápoldatot.

Kétévente egyszer át kell ültetned.

Tudtad?

A Monstera Thai Constellation nem könnyen szaporítható, lassan növekszik, csak klónozással reprodukálható, és nem termeszthető magról. Thaiföldön csak egy laboratórium van, amely létrehozza ezeknek a növényeknek a szövettenyészetét, így a kereslet jóval meghaladja a kínálatot.

Bevásárlókosár
Scroll to Top