Barion Pixel

Kávécserje – Coffea arabica – egyedi mintás bögrével

7990 Ft

A kávécserje (latin neve: Coffea arabica) a szubtrópusi területeken őshonos növény, amelyet szobanövényként is tarthatunk.

Dobd fel a kávécserjét egy menő bögre kaspóval, máris készen van a tökéletes ajándék!

Itt megnézheted, hogyan néz ki a kávécserje a bögrében: https://www.youtube.com/watch?v=GAadGXW_lSE

Kedvencekhez adás

A kávécserje (latin neve: Coffea arabica) a szubtrópusi területeken őshonos növény, amelyet szobanövényként is tarthatunk.

Megfelelő gondozás, és körülmények mellett, akár még kellemes illatú, fehér virágokat is hozat május-június tájékán, ha a növény életkora legalább 3 év.

Elhelyezéséhez keressünk világos, de nem tűző napos helyet, nyáron akár a szabadba is kivihetjük, egy nem tűző napos, védett erkélyre. 

A téli időszakban keressünk számára világos, 13 foknál magasabb hőmérsékletű helyiséget, ennél hidegebb helyen, ledobja leveleit.

Az öntözés során törekedjünk arra, hogy földjét tartsuk nyirkosan, és ne hagyjuk, hogy teljesen kiszáradjon.

Aktív időszakában, meghálálja a rendszeres tápoldatozást.

A hirtelen változásoktól, legyen szó huzatról, vagy hőmérsékletről, óvakodni kell, mert rosszul viseli a növény. Ha szükségessé válik az átültetése, azt február-március környékére időzítsük.

A választható bögre vidám, színes belsejű kerámia bögre, 3 dl-es űrtartalmú. A nyomtatott felület kb.: 20 cm x 8.50 cm. A bögréket nem szabad mosogatógépben elmosni, így megőrizve a minta és a termék hosszú ideig tartó eredeti minőségét.

 

Bögre

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Méret

Bevásárlókosár
Scroll to Top