fbpx

Syngonium Wendlandii – Silver Goosefoot

5 000 Ft

A kínai hiedelem szerint a növények nem csak díszítik a házat, hanem energiát is továbbítanak, amely hatással van a mentális egészségére. A Syngoniumot Wendlandii-t tökéletes Feng Shui növénynek tekintik, gyönyörű, könnyed bársonylevelekkel, mélyzöld és ezüstös színekkel.

Magasság: 25 cm

Cserép átmérő: 12 cm

Elfogyott

Share:

A Syngonium Wendlandii Közép- és Dél-Amerika trópusi régiójából származik.

Remek levegőtisztító, semlegesíti a méreganyagokat. A levegőből származó szagokat is elnyeli, így kiváló választás olyan helyekre, ahol kevés vagy egyáltalán nincs szellőzés. Nagy a transzpirációs sebessége, ezért segít a helyiség páratartalmának növelésében.

Átlagos öntözési szükséglete van, de rendszeresen kell öntözni. Hetente egyszer, reggel öntözd meg a növényt. Hagyni kell, hogy a növény részben kiszáradjon a következő öntözés előtt; a legjobb megoldás az, ha hagyod megszáradni a talaj felső néhány centiméterét.

Az erős, szűrt fényt szereti. Ha mesterséges világítást használsz, annak 20-40 cm magasságban kell lennie a növény felett.

Előnyös számára a magas páratartalom, de a 40-50%-os átlagos páratartalom elfogadható. Téli időszakban a 60-80%-os nappali és éjszakai páratartalmat igényel. Ha barna levélvégeket észlelsz sárga fényudvarral, akkor növényének határozottan több páratartalomra van szüksége.

Kéthetente kaphat hígított szobanövény tápoldatot. Télen csökkentsd havi egy alkalomra a tápoldatozást.

 

Vásárlóink visszajelzései

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syngonium Wendlandii – Silver Goosefoot”