fbpx

Syngonium podophyllum Mottled ‘Mojito’ (kókuszkarós)

18 000 Ft

Syngonium Podophyllum Mottled ‘Mojito’ nyílhegy alakú levelekkel és fantasztikus tarkaságokkal rendelkezik, melyben az árnyalatok a sötétzöldektől a világosabb, krém-zöldekig mozognak. Gyorsan fejlődik és nagyon könnyű gondozni.

Magasság: 60 cm

Cserép átmérő: 19 cm

Elfogyott

Share:

Syngonium podophyllum Mottled ‘Mojito’ otthonod legtöbb részén jól érzi magát, a közepes közvetett napfény alsó határától egészen az erős közvetett napfényig. Gyengébb megvilágítású területeken a tarkaság elhalványulhat, ezért legyél óvatos, mindig helyezd át máshova, ha azt látod, hogy halványulni kezd.

Hagyd a talajt körülbelül 50%-ban kiszáradni, mielőtt ismét öntözöl. Hetente egyszer ellenőrizd, de csak akkor öntözz, ha szükséges. Így biztosíthatod, hogy ne üljön pangó vízben.

Nem kell feltétlenül tápoldatoznod, de gyorsabban fog növekedni, ha megteszed. A kiegyensúlyozott tápoldatozás havonta egyszer tavasszal és nyáron serkenti a növekedést.

Az 50%-os páratartalom ideális számára. Alacsonyabb szinteken is jól érzi magát, de emeld 50%-ra, hogy a legjobbat hozd ki belőle.