fbpx
-5%

Stranger Greens – növény csomag

Legolcsóbb: 26 125 Ft

Hogy miért szeretjük a Stranger Greens növény csomag-ot? Mert a csomagban minden egyes növény olyan különös, hogy amikor megérkeznek Hozzád, a boldogság tuti a magasba repít.

Gymnocalycium mihanovichii Variegata

A Gymnocalycium mihanovichii Variegata egyedülálló tarkasága miatt minden egyes darabja megismételhetetlen, egyedi.

Cserép átmérő: 7 cm

Magasság cseréppel együtt : 10 cm

Kaktusz magassága: 5 cm

 

Kaspó a Stranger Greens növény-csomaghoz (5 db)

Egy növény csomagon belül csak egyféle szín választható a kaspókból, az alábbiak közül:

FEKETE
PIROS

A csomagban levő szobanövényekhez a megfelelő méretű kaspót szállítjuk.

Elfogyott

Share:

A Stranger Greens növény csomag tartalma:

Árnyéktűrő, és tökéletesen boldog a fényviszonyok széles skálájában, az alacsonytól a világosig. Rendkívül szárazságtűrő, ezért ne félj víz nélkül hagyni, inkább kerüld el a túlöntözést. 3-4 hetente nagyon kevés vizet adj neki. Remekül kiszűri a levegőben lévő méreganyagokat.

Szereti a jó világos, napsütéses helyeket, közepes vagy nagy légáramlással. Egy ablak mellett tökéletes helye lehet. Soha ne engedd, hogy a fiatalkori növény kiszáradjon két öntözés között. Páratartalom igénye inkább közepes.

Ápolása nagyon könnyű. Két tényező fontos: mindig világos helyen tartsd, és bánj óvatosan a vízzel. Hagyni kell, hogy földje mindig kiszáradjon két öntözés között. Szívós és elnéző, ha elfelejted öntözni.

Mindig tartsd a talaját nedvesen. De két locsolás között várd meg, míg a talaj felső 4-6 cm-es része kiszárad. Az erős közvetett napfény ideális számára. A növény átlagos páratartalom mellett is jól érzi magát, de az 50% feletti nedvességtartalom a befutó.

Nagyon könnyen kezelhető, kezdőknek is jó választás. Akkor öntözd meg, amikor a talaj teljesen kiszáradt. Jól tűri a szárazságot. Értékelni fogja a nagyon világos, napos helyeket. Télen nyugalmi állapotba kerül, ezért ez idő alatt ne öntözd. A kaktusz színe, mintázat eltérhet a fotón látottaktól!

Gymnocalycium mihanovichii Variegata

Mintázat

variáció 1, variáció 2, variáció 3, variáció 4, variáció 5, variáció 6

Kaspó a Stranger Greens növény-csomaghoz (5 db)

Kaspó színe

Fekete, Piros