fbpx
-5%

Elemi növényösztön – növény csomag

Legolcsóbb: 20 776 Ft

Hogy miért szeretjük az Elemi növényösztön növény csomagot? Mert ezek a növények éjszaka is oxigént bocsátanak ki, felpezsdítik hálószobád levegőjét, megtisztítják és kiszűrik a káros anyagokat. Ráadásul különböző fényigényűek, így a napfényes helyektől az árnyékosabb szegletekig harmonikusan variálhatod őket.

Kaspó az Elemi növényösztön csomaghoz (5db)

Egy növény csomagon belül csak egyféle szín választható a kaspókból, az alábbiak közül:

  • FEKETE
  • CITROMSÁRGA
  • FEHÉR
  • LILA
  • NARANCSSÁRGA
  • ZÖLD

A csomagban levő szobanövényekhez a megfelelő méretű kaspót szállítjuk.

- +
Share:

Növényeid mellé szeretettel ajánljuk még:

Az Elemi növényösztön növény csomag tartalma:

Átlagos igényű növény, mely világos vagy félárnyékos, kellemesen meleg és párás helyen érzi magát a legjobban.Vízigényük közepes, a pangó vizet nem kedveli. Tisztítják a levegőt és aktívan méregtelenítenek, a számukra tápanyagként szolgáló széndioxid mellett, káros anyagokat (formaldehid, benzol, triklóretilén, aceton, toluol) is megkötnek, beépítenek. A ‘Brasil’ fajtának lenyűgöző aranysárga tarka levelei vannak.

Jó választás olyan helyiségekbe, ahol viszonylag kevés a fény, ugyanis félárnyékban is jól érzi magát. Előnyös tulajdonsága, hogy nemcsak a levegő szén-dioxid tartalmát csökkenti, hanem más káros anyagok mennyiségét is.

Közismerten igénytelen növény, amely jól bírja a gyengébb fényviszonyokat és elviseli az időnkénti kiszáradást is. Hetente kétszer öntözzük, a téli hónapokban ezt heti egy alkalomra csökkenthetjük. Megköti a szén-dioxidot, és oxigént termel éjszaka

Kevés közvetlen napfényt is elvisel, ehhez azonban, arra van szükség, hogy magas páratartalmat biztosíts számára. A szobapáfrány is hatékonyan tisztítja meg a levegőt a káros anyagoktól (formaldehid, toluol, xilol).

A vadkakaó meleg és fényigényes növény, ezért világos, és egyenletesen meleg helyiséget válasszunk számára. Közepesen vízigényes növény, nagyon kedveli a páradús levegőt, ezért főleg a fűtési szezonban figyelni kell a párásításra. Levegőtisztító hatása mellett pozitív energiát/chi -t hoz létre, jólétet és szerencsét hozva.

Extra tipp: 

Mindnyájuknak szüksége van nedvességre ahhoz, hogy folyamatosan frissek legyenek. Nagyon hálásak lesznek, ha pár naponta vízzel permetezed meg a leveleiket.

Kaspó

, , , , , ,

Kaspó az Elemi növényösztön csomaghoz (5db)

Kaspó színe

Citrom, Fehér, Fekete, Lila, Narancs, Zöld