fbpx

CO2Bag® szén-dioxid termelő tasak – Original CO2Bag®

7 190 Ft

A CO2Bag® szén-dioxid termelő tasak szén-dioxidot termel a növényeid számára, amelyet a fotoszintetizáláshoz használnak fel. A tasak használata biztonságos, könnyen integrálható, karbantartást nem igényel, és növényeid imádni fognak érte.

Kiszerelés: 100 gramm/tasak

Elfogyott

Share:

A CO2Bag® szén-dioxid termelő tasak egy szuper módszer, hogy növényeid gyorsabban és egészségesebben fejlődjenek.

A szén-dioxid a növények számára elengedhetetlen a fejlődéshez. Majdnem olyan fontos, mint az emberek számára az oxigén. Minden növénynek szén-dioxidra van szüksége a növekedéshez. Ha egy növény nem tud elegendő szén-dioxidot kinyerni a levegőből, akkor lassabban növekszik. A CO2Bag® hatékony és egyszerű módja annak, hogy több szén-dioxidot biztosíts a növényeidnek.

– Hogyan használjam CO2Bag® tasakot?
Egyszerűen szúrj ki hat lyukat a táska tetején, és tedd fel magasabbra, mint a növényeid, de ne közvetlenül föléjük. A szén-dioxid nehezebb a levegőnél, ezért lefelé áramlik, a tasaknak magasabban kell lennie, mint a növényeidnek.  A CO2Bag® ideálisan használható növényekkel zárt térben, például termesztősátorban vagy üvegházban is.

– Miért van szüksége a növényeimnek szén-dioxidra?
Mert a fotoszintézis egyik nélkülözhetetlen összetevője, és ezzel együtt kiemelten fontos a zöld növények növekedéséhez. Minden növénynek szén-dioxidra van szüksége a növekedéshez. Ha a növény nem jut elegendő szén-dioxidhoz a levegőből, lassabban fog fejlődni.

– Mennyi ideig tart egy tasak hatása?
Amikor a CO2Bag® tartalma oxigénnel érintkezik, szén-dioxidot kezd termelni. Vedd figyelembe, hogy a beaktiválás eltarthat néhány napig. Egy 5 m²-es helyiség esetében, a levegőáramlásától függően, egy CO2Bag® tasak akár 3 hónapig is termeli a szén-dioxidot.

A CO2Bag® csak 18 ºC feletti hőmérsékleten termel szén-dioxidot. Tároláshoz a lezárt tasakot 18 ºC alatti hőmérsékleten, hűvös és száraz helyen kell tartani.

– Hogyan hozhatod ki a legtöbbet a CO2Bag® használatából?
A magasabb fotoszintézis aktivitás miatt a növényeknek több vízre és tápanyagra van szükségük. Ezért ne felejts el elegendő vizet, tápanyagot és fényt biztosítani a növényeidnek.

A CO2Bag® Finnországban készül.