fbpx
-5%

Anyósod napja – növény csomag

Legolcsóbb: 19 333 Ft

Hogy miért szeretjük az Anyósod napja növény csomag-ot? Mert ezekre a növényekre nem hat az idő faktor, nem igazán tudod őket tönkre tenni, merevek és ráadásul nem sok vizet zavarnak, ugyanakkor állandó a jelenlétük. Az viszont tény, hogy csak akkor tudsz tőlük megszabadulni, ha elajándékozod, vagy ne adj isten, kirakod őket a lakásból.

Kaspó az Anyósod napja növény csomaghoz (5db)

Egy növény csomagon belül csak egyféle szín választható a kaspókból, az alábbiak közül:

  • FEKETE
  • CITROMSÁRGA
  • FEHÉR
  • LILA
  • NARANCSSÁRGA
  • ZÖLD

A csomagban levő szobanövényekhez a megfelelő méretű kaspót szállítjuk.

- +
Share:

Az Anyósod napja növény csomag tartalma:

Kezdő szobakertészek számára az egyik legalkalmasabb növény, a sikerélmény szinte garantált! A hengeres anyósnyelv helyéül napos, világos vagy félárnyékos helyet is választhatunk. Elég csak mértékkel öntözni, a föld felszínét nyugodtan hagyhatjuk kiszáradni. Jól bírja a szárazabb levegőt is, ezért a páraigényesebb növényeknél megszokott párásítást nyugodtan elhagyhatjuk.

Közismerten igénytelen növény, amely jól bírja a gyengébb fényviszonyokat és elviseli az időnkénti kiszáradást is. Hetente kétszer öntözzük, a téli hónapokban ezt heti egy alkalomra csökkenthetjük.

A hengeres anyósnyelv helyéül napos, világos vagy félárnyékos helyet is választhatunk. Átlagos szobahőmérsékletű helyen érzi igazán jól magát, de a fűtött, száraz levegőjű szobában uralkodó klímát is jól bírja, vízigénye alacsony.

Közismerten igénytelen növény, amely jól bírja a gyengébb fényviszonyokat és elviseli az időnkénti kiszáradást is. Hetente kétszer öntözzük, a téli hónapokban ezt heti egy alkalomra csökkenthetjük. Megköti a szén-dioxidot, és oxigént termel éjszaka

Mérsékelt vagy erős, közvetett fényben érzi magát a legjobban, de ha szükséges, alkalmazkodik a gyenge fényviszonyokhoz is. 10 – 14 naponta egyszer öntözd; a téli hónapokban ezt csökkentheted. Ügyelj rá, hogy a növény ne álljon vízben. Kerüld a párás helyeket, de ha barna hegyek alakulnak ki a levelek végein, fontold meg az esetleges párásítást.

Extra tipp: 

Hébe-hóba – amikor csak eszedbe jut – enyhén töröld át a leveleiket, hogy pormentesen tartsd pórusaikat, ezáltal szabaddá téve az utat a kiáramló oxigén számára.

Kaspó az Anyósod napja növény csomaghoz (5db)

Kaspó színe

Citrom, Fehér, Fekete, Lila, Narancs, Zöld

Vásárlóink visszajelzései

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Anyósod napja – növény csomag”