Barion Pixel
-38%

Philodendron Burle Marx – Philodendron burle-marxii

Original price was: 12990 Ft.Current price is: 7990 Ft.

A Philodendron Burle Marx alacsony növekedésű futó növény, amelynek fényes, élénkzöld szív alakú levelei vannak. Nevét Roberto Burle Marx híres építészről kapta, aki a tájtervezésben őshonos növényekről volt ismert.

Cserép átmérő: 15 cm

Magasság: 55 cm

Elfogyott

Kedvencekhez adás

A Philodendron Burle Marxnak erős, de közvetett fényre van szüksége a boldoguláshoz. Élhet gyenge fényviszonyok között is, de nem fog úgy fejlődni, ahogy szeretnéd. A közvetlen napfényt pedig megégetheti a növény leveleit. Egy északi vagy keleti fekvésű ablakban jó helye lesz.

Mérsékelt locsolásra van szüksége: földje ne legyen eláztatva, de ne is száradjon ki teljesen két locsolás között. Az egyetlen kivétel a tél. Amikor beköszönt a hidegebb időszak, hagyhatod, hogy az egész talaj kiszáradjon, mielőtt újra meglocsolod.

Legalább 60%-os páratartalomra van szüksége a fejlődéshez. Brazíliából származik, tehát a helyiségnek, ahol ücsörög, utánoznia kell a trópusi klímát.

A folyékony vagy lassan felszabaduló tápoldatot tudja a legjobban felhasználni. Tavasszal és nyáron hetente egyszer,  őssze és télen havonta egyszer kaphat tápoldatot.

Bevásárlókosár
Scroll to Top