Barion Pixel
-3%

Növényünk lapjai – növény csomag

6681 Ft10971 Ft

Hogy miért szeretjük a Növényünk lapjai növény csomag-ot? Mert egy szép növény mellé egy szép plakát is érkezik Hozzád. Így lesz majd igazán hangulatos az a kuckó, ahova elhelyezed őket együtt.

Kedvencekhez adás

A Növényünk lapjai növény csomag tartalma:

 

1. Anyósnyelv csomag:

Közismerten igénytelen növény, amely jól bírja a gyengébb fényviszonyokat és elviseli az időnkénti kiszáradást is. Hetente kétszer öntözzük, a téli hónapokban ezt heti egy alkalomra csökkenthetjük. Megköti a szén-dioxidot, és oxigént termel éjszaka.

  • 1 db Anyósnyelv plakát: szélesség 30 cm, magasság 40 cm.

 

2. Szobafutóka csomag:

Igénytelen szobanövény, amely jól bírja a magasabb és az alacsonyabb hőmérsékletet is. Eltűri a kedvezőtlen fényviszonyokat és elviseli az időnkénti kiszáradást.

  • 1 db Szobafutóka plakát: szélesség 30 cm, magasság 40 cm.

 

3. Alokázia csomag

Az alokázia jó választás a kevésbé világos lakásokba. Árnyékos vagy félárnyékos, egész évben 20 fok feletti, télen ennél valamivel alacsonyabb, de 17 foknál nem hidegebb környezetet kedveli. Az alokázia eredeti élőhelyéből adódóan párás környezetben érzi igazán jól magát.  

  • 1 db Alokázia plakát: szélesség 30 cm, magasság 40 cm.

 

Extra tipp: 

Mindnyájuknak szüksége van nedvességre ahhoz, hogy folyamatosan frissek legyenek. Nagyon hálásak lesznek, ha pár naponta vízzel permetezed meg a leveleiket.

Kaspó

, , , , , ,

Plakát

, ,

Bevásárlókosár
Scroll to Top