Barion Pixel
-5%

Drágám, a növény marha nagy lett – növény csomag

Legolcsóbb: Original price was: 23180 Ft.Current price is: 22021 Ft.

Hogy miért szeretjük a Drágám, a növény marha nagy lett növény csomag-ot? Mert ebbe a növénycsomagba csupa olyan növényt gyűjtöttünk össze, mely kevés figyelem és gondoskodás mellett is irtó gyorsan fejlődnek. Így tehát, ha kevés időd jut a növények gondozására, de mihamarabb dús dzsungelt szeretnél, akkor máris megtaláltad a tökéletes növénypakkot.

Kaspó a Drágám, a növény marha nagy lett csomaghoz (5db)

Egy növény csomagon belül csak egyféle szín választható a kaspókból, az alábbiak közül:

  • FEKETE
  • CITROMSÁRGA
  • FEHÉR
  • LILA
  • NARANCSSÁRGA
  • ZÖLD

A csomagban levő szobanövényekhez a megfelelő méretű kaspót szállítjuk.

Elfogyott

Kedvencekhez adás

A Drágám, a növény marha nagy lett növény csomag tartalma:

A dél- és közép-amerikai őshonos Araceae családba tartoznak és nagyon könnyen gondozható szobanövények. Az öntözés során, egész évben mérsékelten tartsuk nedvesen földjét; tavasztól nyár végéig hetente tápoldatozzuk is. Hogy a növény könnyebben lélegezzen, érdemes leveleit időnként letörölgetni. Permetezni gyakran kell, így biztosítható a megfelelő páratartalom.

Átlagos igényű növény, mely világos vagy félárnyékos, kellemesen meleg és párás helyen érzi magát a legjobban. Vízigényük közepes, a pangó vizet nem kedveli. Tisztítják a levegőt és aktívan méregtelenítenek, a számukra tápanyagként szolgáló széndioxid mellett, káros anyagokat (formaldehid, benzol, triklóretilén, aceton, toluol) is megkötnek, beépítenek. A ‘Brasil’ fajtának lenyűgöző aranysárga tarka levelei vannak.

Átlagos igényű növény, mely világos vagy félárnyékos, kellemesen meleg és párás helyen érzi magát a legjobban. Vízigényük közepes, a pangó vizet nem kedveli. Tisztítják a levegőt és aktívan méregtelenítenek, a számukra tápanyagként szolgáló széndioxid mellett, káros anyagokat (formaldehid, benzol, triklóretilén, aceton, toluol) is megkötnek, beépítenek.

A kiszámítható körülményeket kedveli. Világos, szórt fényű, kellemes szobahőmérsékletű helyet válassz neki. Átlagos vízigényű, kedveli a párát.

Dél-Afrikában, Szváziföldön és Zimbabwében honos. Szív alakú, zöldes fehér színű, zöld foltokkal tarkított levelei mellett, a tavasztól, nyárig tartó időszakban hozott, szőrös, rózsaszín virágaival is díszít. Válassz számára világos, napos és meleg helyet. A párásításra egyáltalán nem lesz gondod, kifejezetten alacsony a pára és a vízigénye. Öntözni elegendő hetente egyszer.

Extra tipp: 

A Ceropegia kivételével mindnyájuknak szüksége van nedvességre ahhoz, hogy folyamatosan frissek legyenek. Nagyon hálásak lesznek, ha pár naponta vízzel permetezed meg a leveleiket.

Kaspó a Drágám, a növény marha nagy lett csomaghoz (5db)

Kaspó színe

, , , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Bevásárlókosár
Scroll to Top