fbpx

Begonia

  • Showing all 4 results

3 990 Ft

Bársonylevelei és feltűnő, élénk csíkjai kiemelik ezt a begóniát a többi közül. Minden levél közepén egy kontrasztos, élénkzöld erezet fut végig, míg fonákjuk mahagóni színben gazdag. A levelek felületét növényi szőrök teszik még látványosabbá.

Magasság: 25 cm

Cserép átmérő: 12 cm

4 990 Ft

Levelei olajzöldek, felül kis ezüstfoltokkal, alul pedig pirosak. A virágok rózsavöröstől rózsaszínig terjednek, attól függően, hogy mennyi fényt kaptak, nagy fürtökben jelennek meg, amelyek a szárakon lógnak. A virágok nagyobb fényben sötétebbek lesznek.

Magasság: 55 cm

Cserép átmérő: 13 cm

4 590 Ft

A Saxifraga stolonifera Kínában, Tajvanon, Japánban és a Koreai – félszigeten őshonos. A levelek mély olívazöldek, kerek fogazatúak, felül finom erezetűek, alul vöröses bíbor színűek. Piros, cérnaszerű futói, melyeken baba-hajtásai fejlődnek, nagyon hasonlítanak az eperfutókhoz. Nyár végén hozza fehér, csillag alakú virágcsokrait.

Hosszúság: 20 cm

Cserép átmérő (függő): 14 cm

5 390 Ft7 380 Ft

A pöttyös levelű begónia Brazíliában őshonos növény. Üdítő jelenség: vidám és könnyed. Azonnal feldobja otthonod! Bohókás, fehér pöttyös levelei szép kontrasztban élnek annak sötétvörös fonákjával. Ez a növény tökéletes választás, ha valami különlegesre vágysz.