Barion Pixel
-10%

The Office növény csomag

4671 Ft8613 Ft

Hogy miért szeretjük a The Office növény csomagot?

 

Mert, ha már unod a hagyományos céges ajándékokat – a címkézett borokat, a tavalyról megmaradt semmitmondó, avas csokibonbonokat, netán a huszadik ugyanolyan karácsonyfadíszt -, és inkább szeretnél valami maradandót ajándékozni munkatársaidnak, ügyfeleidnek, akkor ez a csomag lesz a megoldás.

 

Nem mellesleg a saját logós organikus vászontáska céged kitűnő reklámhordozója lesz, plusz, hozzájárulsz a műanyag szatyor mentes bevásárláshoz is.

 

Élő növény ajándékozása = megbecsülés.

 

A rendelés leadása után e-mailben várjuk logódat jpg/png formátumban.

 

Gyártási idő: a rendelés leadásától számított 7 munkanap

Kedvencekhez adás

A The Office növény csomag tartalma:

Elhelyezéséhez keressünk világos, de nem tűző napos helyet, nyáron akár a szabadba is kivihetjük, egy nem tűző napos, védett erkélyre. A téli időszakban keressünk számára világos, 13 foknál magasabb hőmérsékletű helyiséget, ennél hidegebb helyen, ledobja leveleit. Az öntözés során törekedjünk arra, hogy földjét tartsuk nyirkosan, és ne hagyjuk, hogy teljesen kiszáradjon. A kávécserje bögre kaspóban érkezik. A bögre színe, mintázata és formája eltérő lehet a képen láthatótól!

VAGY

  • 1 db Gyompálma (10 cm cserép átmérő, 35 cm magasság)

Fényigénye átlagos, a tűző napot és a teljes árnyékot nem szereti a lakásban. Ideális számára az északi ablak, egy világos, vagy félárnyékos hely. Az öntözés során gyökérlabdáját tartsuk egyenletesen nedvesen. Ne hagyjuk kiszáradni a földlabdáját, de ne is álljon a vízben. Kedveli a párás levegőt, ezért gondoskodni kell párásításról.

VAGY

Közismerten igénytelen növény, amely jól bírja a gyengébb fényviszonyokat és elviseli az időnkénti kiszáradást is. Hetente kétszer öntözzük, a téli hónapokban ezt heti egy alkalomra csökkenthetjük.

VAGY

A hengeres anyósnyelv helyéül napos, világos vagy félárnyékos helyet is választhatunk. Átlagos szobahőmérsékletű helyen érzi igazán jól magát, de a fűtött, száraz levegőjű szobában uralkodó klímát is jól bírja, vízigénye alacsony.

ÉS

Hosszú füles, extra vastag alapanyagból készült, környezetbarát vászontáska. Megkönnyíti a bevásárlást, teherbírása kb. 15-20 kg. Anyaga 100% pamut. Maximum 30 °C-on mosógépben mosható. Figyelj Te is a környezetedre, vidd magaddal ezt az igazán egyedi vászontáskát, és használd műanyag szatyor helyett.

Extra tipp: 

Minden növénynek szüksége van nedvességre ahhoz, hogy folyamatosan friss legyen. Nagyon hálásak lesznek, ha pár naponta vízzel permetezed meg a leveleiket.

Kaspó

, , , , , ,

Office növény csomag

, , ,

Bevásárlókosár
Scroll to Top