fbpx

Philodendron Imperial Red – Philodendron

4 990 Ft

A Philodendron Imperial Red buja lombozatú, nagy, ovális, bőrszerű levelekkel. A fiatal levelek élénkvörösek, bordó, már-már vörös-lilásak, végül fényes sötét zöldekké válnak.

Cserép átmérő: 17 cm

Magasság: 45 cm

Elfogyott

Share:

A Philodendron Imperial Red jól érzi magát árnyékos területen, de a legjobban erős, közvetett fényben. Kerüld a közvetlen napfényt, mert az megperzselheti a leveleket.

Tartsd nedvesen a talajt, de hagyd, hogy a talaj teteje (2-3 cm) kissé kiszáradjon, mielőtt újraöntöznéd. Ez a növény kiváló szárazságtűrő.

A 18-28°C közötti átlagos vagy meleg hőmérsékletet részesíti előnyben, és rövid ideig akár 12°C-ot is elbír. Kerüld a hideg huzatot.

Remekül működik otthoni páratartalom mellett, de párásabb környezetben virágzik is. A legjobb eredmény érdekében érdemes időnként létrehozni a köd-hatást.

Tavasztól nyárig kétszer vagy háromszor alkalmazhatsz gyenge, folyékony tápoldatot.

Gyorsan fejlődik, beltérben eléri a 90-120 cm-es magasságot.

Kiszűri a levegőben lévő méreganyagokat, mint például a formaldehidet és a benzolt, a levegőtisztító növénygyűjtemények menő tagja.

A filodendronok mérgezőek az emberekre és az állatokra, tartsd távol gyermekektől, háziállatoktól, és óvatosan bánj velük!

Vásárlóink visszajelzései

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Philodendron Imperial Red – Philodendron”