fbpx
-5%

Monstera, a profi – növény csomag

Legolcsóbb: 14 507 Ft

Hogy miért szeretjük a Monstera, a profi növény csomagot? Mert ezzel a három különböző fajta Monstera-val nagyon jól lehet „játszani”. Ha egy helyre csoportosítod őket, azonnal extra dzsungelt tudsz varázsolni. Ugyanakkor, ha szétszóród őket a lakásban, vagy az irodában, harmóniát fognak árasztani.

Kaspó a Monstera, a profi csomaghoz (3db)

Egy növény csomagon belül csak egyféle szín választható a kaspókból, az alábbiak közül:

  • FEKETE
  • CITROMSÁRGA
  • FEHÉR
  • LILA
  • NARANCSSÁRGA
  • ZÖLD

A csomagban levő szobanövényekhez a megfelelő méretű kaspót szállítjuk.

- +
Share:

A Monstera, a profi növény csomag tartalma:

A meleg talajt, és a magas páratartalmat kedveli. Az öntözés során, egész évben mérsékelten tartsuk nedvesen földjét, tavasztól nyár végéig  hetente tápoldatozzuk is. Azért, hogy a növény könnyebben lélegezzen, érdemes leveleit időnként letörölni.

Válasszunk neki egy jól megvilágított, meleg és nedves helyiséget. Az öntözés során, egész évben mérsékelten tartsuk nedvesen földjét, tavasztól nyár végéig hetente tápoldatozzuk is.

A világos helyeket kedveli, sőt szereti, ha közvetett fény éri. Földje legyen nedves, viszont ha túl sok vizet kap, gyorsan sárga leveleket produkál. Óvakodj tehát a túl öntözéstől. Figyelj arra, hogy két öntözés között kiszáradjon a földje.

Extra tipp: 

Mindnyájuknak szüksége van nedvességre ahhoz, hogy folyamatosan frissek legyenek. Nagyon hálásak lesznek, ha pár naponta vízzel permetezed meg a leveleiket.

Kaspó a Monstera, a profi csomaghoz (3db)

Kaspó színe

Citrom, Fehér, Fekete, Lila, Narancs, Zöld