fbpx

Asplenium ‘Crispy Wave’ – Madárfészekpáfrány

2 990 Ft4 980 Ft

A madárfészekpáfrány megelégszik egy árnyékos hellyel is, bármelyik helységet azonnal feldobja majd üde zöld levélszínével. Viszonylag kevés gondozást igényel és nyáron akár kiültethető a kertjének egyik árnyékos szegletébe is.

Cserép: 12 cm

Magasság: 30 cm

- +

Ajándékutalvány

Szeretnél egy tökéletes ajándékot barátaidnak? Itt megteheted. Vásárolj nekik ajándékutalványt!

Share:

Növényeid mellé szeretettel ajánljuk még:

Az Asplenium Crispy Wave a fodorkafélék családjából származó, Ázsia, Afrika, és Ausztrália trópusi esőerdeiben gyakori növényfaj.

Fényes és üde zöld levelekkel díszítő, erős növény. A levelek formája azonnal feltűnést kelt: a természetben előforduló fajtánál erőteljesebb függőleges növekedés és fodrosabb levelek jellemzik ezt a fajtát.

A madárfészekpáfrány megelégszik egy árnyékos hellyel is, bármelyik helységet azonnal feldobja majd üde zöld levélszínével.

Viszonylag kevés gondozást igényel és nyáron akár kiültethető a kertjének egyik árnyékos szegletébe is. Ilyenkor azonban ügyelni kell arra, hogy az első éjszakai fagyok előtt visszavigyük a házba!

A félárnyékos, egész évben 20 fokos vagy annál melegebb szobahőmérsékletű helyet igényel, de 16 foknál hűvösebb soha ne legyen.

Fűtött helyiségben gondoskodjunk közvetett párásításról, és rendszeresen permetezzük is.

Kaspó

, , , , , ,

Méret