Barion Pixel

SUSTEE öntözés ellenőrző S méret-SUSTEE Moisture Meter

2990 Ft

A helytelen öntözés felelős a szobanövények pusztulásának 80%-ért, de a SUSTEE öntözés ellenőrző a támaszod lesz. Csak tedd a talajba, és hagyd a cserépben. Nincs szükség elemekre. A színváltozás jelzi Neked, hogy mikor „szomjas” a növényed, vagyis mikor megfelelő az idő a locsolához.

pF-indikátorral együtt küldjük.

S méret ⇒ magasság: 10mm × átmérő: 8mm × hosszúság: 120mm / súly: 4.3g

6 – 9 cm átmérőjű cseréphez (egy kézzel felemelhető cserepek)

További információk a GYIK-ban.

Elfogyott

Kedvencekhez adás

A SUSTEE öntözés ellenőrző-t Tetsutaro Nakabayashi japán termék designer tervezte attól a vágytól vezérelve, hogy a locsolás tekintetében ne kövessünk el olyan hibákat, amelyek kárt tesznek a növényekben. A japán szakemberek úgy vélekednek, „három év kell ahhoz, hogy megtanuljuk az egyes növények megfelelő öntözését”. Ebből következik, hogy még a haladó kertészek is küzdenek locsolási kihívásokkal, így nem szégyen, ha szükségünk van egy kis segítségre, amikor a szeretett szobanövényeink megfelelő öntözéséről van szó.

A SUSTEE mindenféle talajban használható: a szokványos cserepes talajtól kezdve, a tőzegmoháig, a kókusz tőzegben, a hidrokultúrában, például a hidroponikus termesztésben, valamint a konténeres zöldségkertészetben, és a tetőtéri nyitott kultúrában, hogy csak néhány alkalmazási területet említsünk.

A növények hervadnak és elpusztulnak, ha nem öntözik megfelelő gyakorisággal. Ugyanakkor a túl sok víz ennél sokkal nagyobb károkat okozhat. A SUSTEE az első pF-indikátorral (rendelkezésre álló vízkapacitás) ellátott szerkezet, ami megakadályozza mind a kiszáradást, mind a túlöntözést.

Használat:

  1. illesszd be a Sustee -t a növény talajába,
  2. a pF-jelző színe megváltozik a fehértől a kékig az öntözést követő 20-30 percen belül,
  3. kék szín jelentése ⇒ elegendő víz a talajban.
    fehér szín jelentése ⇒ öntözésre szorul a növényed.
Bevásárlókosár
Scroll to Top