Barion Pixel
-5%

Rémséges növények kicsiny boltja – növény csomag

Legolcsóbb: Original price was: 24000 Ft.Current price is: 22800 Ft.

Hogy miért szeretjük a Rémséges növények kicsiny boltja növény csomag-ot? Mert annak ellenére, hogy gyönyörűek, veszélyesek is. Töredelmesen bevalljuk, hogy mi azért mindig meg vagyunk szeppenve, amikor csomagoljuk Nektek a Dionaea-t. Ezért küldünk egy ajándék kesztyűt is, hogy a növények gondozása, ápolása közben megóvjunk a Rád leselkedő veszélyektől.

Kaspó a Rémséges növények kicsiny boltja növény csomaghoz (6 db)

Egy növény csomagon belül csak egyféle szín választható a kaspókból, az alábbiak közül:

FEKETE
CITROMSÁRGA
FEHÉR
LILA
NARANCSSÁRGA
ZÖLD
PINK
PIROS

A csomagban levő szobanövényekhez a megfelelő méretű kaspót szállítjuk.

Kedvencekhez adás

A Rémséges növények kicsiny boltja növény csomag tartalma:

Szereti a fényt, a levelek színeződéséhez sok fényt igényel, de óvd a közvetlen napsütéstől. Az öntözés során arra figyelj, hogy földjét tartsd mindig kissé nedvesen. Kedveli a párás környezetet.

Nem csak várja a levelei közé tévedő gyanútlan rovarokat, hanem odacsalja őket, a rovarok számára vonzó illattal, nektárral. Válassz egy világos, napos ablakpárkányt számára, lehetőleg déli fekvésűt. A locsoláshoz a legjobb választás az esővíz, a desztillált vagy az ionmentesített víz. Mivel mocsarakban él, ezért kedveli a párás viszonyokat.

A világos, vagy félárnyékos, nem tűző napos helyet kedveli. Túl sötét helyen mintás levelei visszazöldülnek! A huzatot és a hőmérséklet-ingadozást kerülni kell. A megfelelő növekedéshez kellő víz szükséges, ezért mindig legyen nedves a talaj, de mértékkel.

Átlagos igényű növény, mely világos vagy félárnyékos, kellemesen meleg és párás helyen érzi magát a legjobban. Vízigényük közepes, a pangó vizet nem kedveli. Tisztítják a levegőt és aktívan méregtelenítenek, a számukra tápanyagként szolgáló széndioxid mellett, káros anyagokat (formaldehid, benzol, triklóretilén, aceton, toluol) is megkötnek, beépítenek.

Minél több fényt kap, annál sokszínűbb lesz a levélzet. Arról viszont gondoskodni kell, hogy ne érje erős, közvetlen déli napsugárzás. A tavasztól őszig tartó időszakban nagyobb a növény nedvességigénye, az öntözés mennyiségét, a téli hónapokban kell csökkenteni. A téli időszakban veszélyt jelenthet a fűtés okozta száraz levegő, ez ellen a növény leveleinek permetezésével, vagy a cserép kavicsos tálcára helyezésével védekezhetünk.

Extra tipp: 

Mindnyájuknak szüksége van nedvességre ahhoz, hogy folyamatosan frissek legyenek. Nagyon hálásak lesznek, ha pár naponta vízzel permetezed meg a leveleiket. A Dionaea virágokat is hoz, amelyek tápanyagot vonnak el a növénytől, ezért érdemes őket minél hamarabb eltávolítani.

Kaspó a Rémséges növények kicsiny boltja növény csomaghoz (6 db)

Kaspó színe

, , , , , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Bevásárlókosár
Scroll to Top