Barion Pixel

Pontgyűjtés

Mi az az Officenövény Pontgyűjtő rendszer?

Mi megbecsüljük hűségedet. Szeretnénk Neked megköszönni, hogy hűséges és aktív Officenövényes vagy, ezért máris birtokba veheted saját Pontgyűjtő rendszeredet.

Többféleképpen is gazdálkodhatsz összegyűjtött pontjaiddal, szuper áron szerezheted meg Officenövényeidet, sőt, egyedi, csak Neked szóló meglepetésekkel is készültünk.

 

Minden vásárlásod után pontokat kapsz majd, melyek számát vásárlásod végén a kosárban összegezve megtekintheted.

Vásárlásod során minden 5.000 huf értékű termék 1 pontot ér. 10 pont összegyűjtése után 10% kedvezményt adunk minden Officenövényes termékre.

Születésnapodon 10 ponttal ajándékozunk meg.

Ne felejts el regisztrálni, és kitölteni profilod adatait, hogy még szuperebb, személyre szabottabb ajánlatokkal is kedveskedhessünk Neked. Nagy öröm, ha meg tudunk lepni a Szülinapodon. 🙂

Legyél aktív Officenövényes! Amennyiben regisztrálsz a shopba, Officenövényt értékelsz, vagy hozzászólást írsz egy termékhez, aktivitásodat további 1-1 ponttal jutalmazzuk!

Fontos! A kedvezményesen vásárolt Officenövények után nem tudunk pontokat adni.

Oszd be pontjaidat, és gazdálkodj velük ügyesen. Itt csak Te és a növényeid fontosak, ezért a rendszert úgy alakítottuk ki, hogy vásárláskor Te dönthess arról, mit szeretnél: spórolsz a pontokkal és később használod fel őket, vagy lecsapsz az azonnal elérhető kedvezményekre.

Bevásárlókosár
Scroll to Top