Barion Pixel
-5%

Plant Flashdance – növény csomag

Legolcsóbb: Original price was: 27050 Ft.Current price is: 25698 Ft.

Hogy miért szeretjük a Plant Flashdance – növény csomag-ot? Mert ezek a növények egész nap, megállás nélkül táncolnak. Főleg, ha még párásítod is őket. Mert akkor indul be az igazi plant flashdance.

Kaspó a Plant Flashdance növény-csomaghoz (6 db)

Egy növény csomagon belül csak egyféle szín választható a kaspókból, az alábbiak közül:

FEKETE
CITROMSÁRGA
FEHÉR
LILA
NARANCSSÁRGA
ZÖLD

A csomagban levő szobanövényekhez a megfelelő méretű kaspót szállítjuk.

Csak 2 maradt készleten

Kedvencekhez adás

A Plant Flashdance – növény csomag tartalma:

Világos, de nem tűző, napos helyen érzi magát legjobban. Tavasszal és nyáron rendszeresen öntözzük, mivel vízigényes, télen kevesebb vizet adjunk neki. Este, mikor csökken a fény intenzitása, levelei felemelkednek, összesodródnak kicsit, egymásra hajolnak, egy összekulcsolt kézre hasonlítva. Emiatt hívják még „Imádkozó növény”-nek is.

Gondozása meglehetősen egyszerű. Imádkozó növénynek is nevezik, szoros rokonságban áll a Calathea-val, a Stromanthe-val, és a Ctenanthe-val. Leveleinek az a szokatlan jellemzője, hogy nappal laposan fekszenek, majd éjszaka felfelé záródnak, mintha imádkoznának. A Maranta legjobban erős fényben nő, de elviseli az árnyékot. Tartsd mindig nedvesen a talajt,

Hosszú, ovális, szürke-zöld levelei lenyűgöző halcsont mintázatúak. Követi a dzsungel ősi ritmusát, így minden este összehúzza a leveleit, mert ilyenkor alszik. Leveleinek mocorgása hangot is hallat. Kedveli a fényben gazdag helyeket, és ösztönösen igényli a nedves talajt.

Számára egész évben a félárnyékos vagy a világos környezet az ideális. Öntözés során tartsd mérsékelten nyirkosan,  ne öntözd túl, de ne is hagyd, hogy kiszáradjon a földje. Az öntözéshez lágy, szobahőmérsékletű vizet használj. Szereti, ha a helyiség levegője, ahol tartjuk, párás. Este, mikor csökken a fény intenzitása, a levelei összecsukódnak, követve a dzsungel ősi életritmusát.

1983-ban fedezték fel a Boavista dzsungelben, Brazíliában, a sűrű növényzet árnyékában. Ideális beltéri növény gyermekes családok és háziállatot tartók számára, mert NEM mérgező. Nagyszerű levegőtisztító is egyben. Átültetni évente kell, erre nyáron érdemes sort keríteni. Este, mikor csökken a fény intenzitása, a levelei összecsukódnak, követve a dzsungel ősi életritmusát.

Extra tipp: 

Mindnyájuknak szüksége van nedvességre ahhoz, hogy folyamatosan frissek legyenek. Nagyon hálásak lesznek, ha pár naponta vízzel permetezed meg a leveleiket.

Kaspó a Plant Flashdance növény-csomaghoz (6 db)

Kaspó színe

, , , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Bevásárlókosár
Scroll to Top