Barion Pixel
-5%

Anyósod napja – növény csomag

Legolcsóbb: Original price was: 20350 Ft.Current price is: 19333 Ft.

Hogy miért szeretjük az Anyósod napja növény csomag-ot? Mert ezekre a növényekre nem hat az idő faktor, nem igazán tudod őket tönkre tenni, merevek és ráadásul nem sok vizet zavarnak, ugyanakkor állandó a jelenlétük. Az viszont tény, hogy csak akkor tudsz tőlük megszabadulni, ha elajándékozod, vagy ne adj isten, kirakod őket a lakásból.

Kaspó az Anyósod napja növény csomaghoz (5db)

Egy növény csomagon belül csak egyféle szín választható a kaspókból, az alábbiak közül:

  • FEKETE
  • CITROMSÁRGA
  • FEHÉR
  • LILA
  • NARANCSSÁRGA
  • ZÖLD

A csomagban levő szobanövényekhez a megfelelő méretű kaspót szállítjuk.

Kedvencekhez adás

Az Anyósod napja növény csomag tartalma:

Kezdő szobakertészek számára az egyik legalkalmasabb növény, a sikerélmény szinte garantált! A hengeres anyósnyelv helyéül napos, világos vagy félárnyékos helyet is választhatunk. Elég csak mértékkel öntözni, a föld felszínét nyugodtan hagyhatjuk kiszáradni. Jól bírja a szárazabb levegőt is, ezért a páraigényesebb növényeknél megszokott párásítást nyugodtan elhagyhatjuk.

Közismerten igénytelen növény, amely jól bírja a gyengébb fényviszonyokat és elviseli az időnkénti kiszáradást is. Hetente kétszer öntözzük, a téli hónapokban ezt heti egy alkalomra csökkenthetjük.

A hengeres anyósnyelv helyéül napos, világos vagy félárnyékos helyet is választhatunk. Átlagos szobahőmérsékletű helyen érzi igazán jól magát, de a fűtött, száraz levegőjű szobában uralkodó klímát is jól bírja, vízigénye alacsony.

Közismerten igénytelen növény, amely jól bírja a gyengébb fényviszonyokat és elviseli az időnkénti kiszáradást is. Hetente kétszer öntözzük, a téli hónapokban ezt heti egy alkalomra csökkenthetjük. Megköti a szén-dioxidot, és oxigént termel éjszaka

Mérsékelt vagy erős, közvetett fényben érzi magát a legjobban, de ha szükséges, alkalmazkodik a gyenge fényviszonyokhoz is. 10 – 14 naponta egyszer öntözd; a téli hónapokban ezt csökkentheted. Ügyelj rá, hogy a növény ne álljon vízben. Kerüld a párás helyeket, de ha barna hegyek alakulnak ki a levelek végein, fontold meg az esetleges párásítást.

Extra tipp: 

Hébe-hóba – amikor csak eszedbe jut – enyhén töröld át a leveleiket, hogy pormentesen tartsd pórusaikat, ezáltal szabaddá téve az utat a kiáramló oxigén számára.

Kaspó az Anyósod napja növény csomaghoz (5db)

Kaspó színe

, , , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Bevásárlókosár
Scroll to Top