Barion Pixel
-5%

Növény-elysium, zárt világ – növény csomag

Original price was: 34360 Ft.Current price is: 32642 Ft.

Hogy miért szeretjük A Növény-elysium, zárt világ növény csomagot? Mert a DIY florárium szettel és az azonos igényű növényekkel egy teljesen egyedi mikrovilágot teremthetsz meg. Ugyanakkor ez egyben egy kihívás is, hiszen az alapoktól kezdve Te teremtesz, miközben folyamatosan figyelemmel kísérheted majd a palackba zárt mikrokozmoszt.

A Fittoniák fajtája, színe és levelének formája eltérhetnek a fotókon szereplőtől!

Csak 2 maradt készleten

Kedvencekhez adás

A Növény-elysium, zárt világ növény csomag tartalma:

A növények a zárt palackban egy önfenntartó-önszabályozó mikro-ökoszisztémát alakítanak ki: újrahasznosított levegőn, vízen és a földben lévő tápanyagokon keresztül fejlődnek.

Hosszúnyakú üvegek, floráriumok, nehezen hozzáférhető helyek tisztítására alkalmas ecset.

Ez a hosszú florárium csipesz tökéletes ültetéshez, a növények elhelyezéséhez, és a levelek vagy a kövek eltávolításához, mozgatásához.

  • 1 db Locsolókanna (szélesség: 28,4 cm, mélység: 12 cm, magasság: 23 cm, súlya: 0,3 kg, űrtartalom: 1,4 L)

Ez az öntözőkanna nem csak praktikus, hiszen emlékeztet a locsolásra, hanem egyedülálló dekorációként is megállja a helyét.

A kávécserje elhelyezéséhez keressünk világos, de nem tűző napos helyet. Az öntözés során törekedjünk arra, hogy földjét tartsuk nyirkosan. A hirtelen változásoktól, legyen szó huzatról, vagy hőmérsékletről, óvakodni kell, mert rosszul viseli. 

A Fittonia ‘Crinkle Red’ amilyen pici, olyan nagyon feltűnő is. Szuperül ültethető nagyobb növények alá. Ráadásul gyermek-, és állatbarát, így különösebb aggodalom nélkül tartható a lakásban.

A Fittonia albivenis White nem szereti a száraz, hideg levegőt, és a huzatot sem szívleli. Ami fontos számára, az az állandóság: a kellemesen meleg, és a félárnyékos hely.

Extra tipp: 

Sem vízre, sem tápanyagra nem lesz szükség. Ugyanakkor érdemes egy olyan helyet találni a florárium számára, ahol a hőmérséklet 15 és 25 °C közötti, sok közvetett fény éri, valamint nincs közvetlenül radiátor, légkondi, falfűtés közelében.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Bevásárlókosár
Scroll to Top