fbpx

INGYENES szállítás 15.000 forint feletti rendelés esetén.

ADVENTI NYEREMÉNYJÁTÉK az Instagramon és a Facebookon!

INGYENES szállítás 15.000 forint feletti rendelés esetén.

ADVENTI NYEREMÉNYJÁTÉK az Instagramon és a Facebookon!

Karácsony

Támogasd idén a fenntartható, környezetbarát Karácsonyt, miközben ízig-vérig igazi, fenyő illatban dúskáló Ünneped lesz.

Karácsony

Támogasd idén a fenntartható, környezetbarát Karácsonyt, miközben ízig-vérig igazi, fenyő illatban dúskáló Ünneped lesz.

Picea glauca – Cukorsüvegfenyő – Dwarf Alberta Spruce

Picea glauca a száraz levegőt, nagy hőséget nem szereti.
Legjobban félárnyékos helyen, jó vízellátottságú, tápanyagban gazdag talajba ültetve fejlődik, rendszeres öntözés mellett. Nagyon boldog lesz egy keleti vagy északi tájolású helyen…

Pinus Pinea – Stone pine – Mandulafenyő

A Pinus pinea, amelyet általában kőfenyőnek, olasz kőfenyőnek, római fenyőnek, napernyős fenyőnek és esernyőfenyőnek neveznek, a Földközi-tenger északi partvidékén (Dél-Európától Törökországig és Libanonig) őshonos…

Araucaria heterophylla – Szobafenyő

Az Araucaria heterophylla az araukáriafélék családjába tartozó növény, mely a Norfolk-szigetekről származik, norfolk-szigeti araukária és norfolk-szigeti fenyő névvel is illetik….

Ardisia crenata Bospremium Red – Christmas berryfenyő

Az Ardisia crenata Bospremium Red télen, amikor odakint minden csupa szürkeség, karácsony tájékán vidámságot teremt piros bogyóival.

The Office növény csomag

Ha már unod a hagyományos céges ajándékokat – a címkézett borokat, a tavalyról megmaradt semmitmondó, avas csokibonbonokat, és inkább szeretnél valami maradandót ajándékozni munkatársaidnak, ügyfeleidnek, akkor ez a csomag lesz a megoldás.

Reszkessetek növények növény csomag

Hogy miért szeretjük a Reszkessetek növények növény csomag-ot? Mert a növények betörnek a lakásodba, és ha akarod, ha nem, egy pillant alatt karácsonyi hangulatot varázsolnak.

De amikor átveszed a csomagot, ne feledd átadni az üzenetet a Futárnak: „..tartsd meg az aprót, Te mocskos állat”. 😉

Fenntartható karácsony

Teljeskörű útmutató a cserepes karácsonyfa gondozásához.Meghökkentő lenne számszerűsíteni, évente hány darab fenyőfát dobnak ki az ünnepek után. Egy kis szeretettel és odafigyeléssel a cserepes fenyőfa élettel teli…

Hogyan díszítsd otthonodat ünnepi növényekkel karácsonykor

Bárhogyan is ünnepeld ezt az évszakot, töltsd meg otthonodat ünnepi növényvilággal, hogy harmóniát és boldogságot csempéssz a négy fal közé. Sok karácsonyi ünnepség tipikus központi eleme a szép, zöld karácsonyfa…