fbpx

snake plant

  • Showing all 10 results

2 990 Ft

A Sansevieria Moonshine nagyon egyedi halvány ezüstszürke-zöld lombozattal rendelkezik, halvány csíkokkal és sötétzöld szegéllyel. Kontrasztnövényként, más, sötétebb levelű anyósnyelv mellett elhelyezve, különösen figyelemfelkeltő.

Magasság: 25 cm

Cserép átmérő: 9 cm

2 990 Ft

A Sansevieria zeylanica igencsak szívós. A hosszú kardszerű levelek sötétzöldek, hullámos világosabb zöld sávokkal. Meglehetősen masszív, “shabby-chic” megjelenéssel.

Magasság: 25 cm

Cserép átmérő: 9 cm

 

2 990 Ft

Ha van elpusztíthatatlan növény, akkor a Sansevieria Hahnii Black az.

A Sansevieriát először Kínában termesztették, és “kincses szobanövényként” tartották fenn, mert úgy vélték, hogy a nyolc isten adományozta erényeit (hosszú élet, jólét, intelligencia, szépség, művészet, költészet, egészség és erő) azoknak, akik ezt a fajta növényt termesztették.

Ráadásul a NASA által kiválasztott számos növény között szerepel, melyek a levegőtisztítást segítik és a “beteg épület szindróma” ellen küzdenek.

Magasság: 25 cm

Cserép átmérő: 9 cm

Új
4 490 Ft

A rendkívül népszerű Sansevieria nemzetség szokatlanabb tagja, ennek az egyedi mintájú növénynek a levelei különféle zöldekkel vannak rétegezve, amelyeket finom rózsaszín szegély keretez.

Magasság: 10 cm

Cserép átmérő: 9 cm

4 490 Ft

A Star Canyon Granite az anyósnyelvek egyik ritka fajtája, íves leveleivel és őszies, rezes hangulatú tónusaival.

Magasság: 15 cm

Cserép átmérő: 10 cm

2 990 Ft

A Sansevieria masoniana Victoria egyetlen nagy, elegáns levél. Minimális figyelmet igényel, így ideális kezdőknek.

Magasság: 15 cm

Cserép átmérő: 9 cm